Slarvig vit ansikte sittande i växjö

slarvig vit ansikte sittande i växjö

Svullet Växjö-fejs gick viralt SVT Nyheter SDU-politiker slagen i ansiktet - Smålandsposten När 20-årige Simon Oguz från, växjö skulle färga sitt skägg fick han. Efter att hans kompis publicerat bilder av hans svullna ansikte. slarvig vit sittande. Så vitt jag vet är det ingen allvarlig skada, säger Viktor Jensen, jourförundersökningsledare vid. Hudmottagningen Växjö - 1177 Vårdguiden På hudmottagningen erbjuder vi bedömning av hudförändringar och behandling av hudsjukdomar och sexuellt överförbara infektioner (STI). slarvig vit ansikte sittande. Skulle ligga på 70 procent och 70 procent av rösterna skulle gå till sittande president. Då slarvade man inte, man skulle bara våga!

Slarvig vit ansikte sittande i växjö - Putin drar at

Jag trodde ju inte att det var någon större sida så jag skickade bilderna utan att ens fråga Simon, säger Julia Leandersson. Det sved lite efter vi lagt på färgen och det började klia lite framåt kvällen, men i övrigt var det inga konstigheter förrän två dagar senare. Jag försöker se till att hålla såna här enskilda händelser så att de inte påverkar mig och mitt valarbete. Simon Oguz trodde först att han såg i syne när han vaknade på morgonen och såg sitt nya ansikte i spegeln. Knytnäven kom utan minsta förvarning, säger Emil Eneblad till Smålandsposten. Så vi åkte till affären och köpte vanlig hårfärg. Nej, det kommer aldrig att hända igen! Efter några dagar så gick till sist svullnaden ner och Simon kunde snart känna igen sin spegelbild igen. Mannen ska också ha försökt göra ett nytt utfall ungefär fem minuter efter det första. Lade ut bilderna på sociala medier. När jag skakade på huvudet så hängde ansiktet liksom lite efter, och jag skulle ju åka och jobba på restaurangen. Jag stod och hade en diskussion med personen, sen mitt ur tomma luften får han för sig att slå mig. Det var ju inte direkt kul att gå fram till gästerna. Men det är tråkigt. Emil Eneblad säger att det inte är ofta sånt här händer. Alltså jag bara skrattade rätt ut när jag såg honom. Snart hörde även, metro, uK av sig. Liten nyhetssida visade sig vara en utav Englands största. Jag hade ju ingen tanke på att det kunde vara något farligt och det var det ju inte heller. Hans kollegor kunde tillkalla polis, som snabbt tog sig till platsen. Hur påverkar det ditt fortsatta kampanjande? Men jag upplevde inte att han utgjorde ett hot mot mig.

Kupe nr: Slarvig vit ansikte sittande i växjö

Följande dag var det ännu värre. Diskussionen var inte hotfull, den kanske inte heller var lugn och sansad. Men jag gillar att göra människor glada så det gör mig inget, säger Simon Oguz. Emil Eneblad berättar att efter första överfallet ropade mannen hotfulla saker, som att de inte var människor och att han ville se dem lida. Jag har kampanjat i Växjö förut, det har alltid varit ett trevligt bemötande, säger Emil Eneblad. Det skulle visa sig att det inte var någon liten nyhetssida utan en utav Englands största tidningar. Simons kompis Julia Leandersson var den som var drivande i skäggfärgningen. En kampanjarbetare från Ungsvenskarna SDU, Sverigedemokraternas ungdomsförbund, blev under lördagen misshandlad under Karl Oskar-dagarna i Växjö. Många har man ju aldrig träffat innan och de trodde väl att det var såhär jag såg.

Slarvig vit ansikte sittande i växjö - Satans barn

Jag kommer fortsätta som vanligt. Det var en dag efter jobbet som Simon Oguz, som arbetar på en restaurang, fick idén att han skulle färga sitt skägg. När kommer du att färga ditt skägg nästa gång? Ansiktet blev bara mer och mer svullet för varje gång jag tittade mig i spegeln under dagen. Polisen bekräftar att händelsen har inträffat vid.40-tiden på lördagen. Folk fick ju sig ett gott skratt även om vissa kommentarer på sociala medier är rätt elaka. Jag hade sagt det till mina incontri per sesso in calabria contatti donne espana kompisar en längre tid så jag sa nu kör. Jag gick till läkare som konstaterade att det var en allergisk reaktion och jag fick medicin utskrivet. Plötsligt blev jag kontaktad av en tjej från England som ville skriva något om det på sin nyhetssida. Hon lade då in Simons bilder som svar i tråden. Det var under lördagseftermiddagen som Emil Eneblad, kriminalpolitisk talesperson vid Ungsvenskarna i Sörmland, fick ett knytnävsslag av en man i 25-årsåldern. Efter ett tag började fler och fler människor engagera sig och kommentera bilderna. Den misstänkte mannen delgavs misstanke om misshandel och släpptes sedan. I ett Facebookinlägg skriver Eneblad att han är tacksam över att polisen kunde rycka ut så fort. Simon tyckte han började likna Quagmire från serien Family Guy.

1 tänkt på “Slarvig vit ansikte sittande i växjö”

  1. Julia Leandersson såg på sociala medier att någon haft liknande problem när de färgat håret på huvudet.

Lämna Svar